VisagieByGea.

Visagie, Hairstyling, Bruidsstyling, Mineralissima, Squalan.... .

Dit ben ik

Ik ben Gea Bronkhorst en woon samen in het mooie Nunspeet op de Veluwe.

Toen onze oudste dochter geboren was, besloot ik een opleiding als visagiste te gaan doen, 'even iets voor mezelf'. Dit was eigenlijk al jaren een lang gekoesterde wens van mij en deze kwam eindelijk in vervulling!

In september 2010 ben ik de opleiding gaan volgen bij Studio Dronten, waar ik ontzettend veel heb geleerd!
Na deze opleiding heb ik door voornamelijk veel mond op mond reclame, het staan op beurzen en lady's nights, veel ervaring mogen doen maar ik vind ik altijd leuk om een cursus of workshop te volgen! Dit jaar heb ik, om mijn bruidsvisagie uit te breiden een cursus Bruidskapsels gevolgd bij Kelly Baron, van Baron Academy. Kelly is uitgeroepen tot bruidsstyliste van 2016! Bij Kelly heb ik ontzettend veel geleerd als het gaat om bruidskapsels! Ook heb ik een cursus 'Kleur' gevolgd, hierdoor ben ik anders gaan kijken naar huid, haar, en kleur. Tijdens een make-upadvies of een workshop vertel ik hier graag meer over!

In mei 2016 ben ik begonnen als Visagiste bij 'Beautysalon All for You' in Nunspeet. Hier geef ik o.a. make-up workshop van Mineralissima en verkoop ik make-up. Ook doe ik hier de proefmake-up en -kapsels van bruidjes.

Buiten mijn visagie werk ik ook in de zorg als coach Ervaringsdeskundigen bij lvb jongeren en nog een aantal uur op een woonlocatie.  
Sinds 2018 ben ik voor Squalan Natural Skincare aan het werk. Ik doe hier o.a. de contacten met klanten, ga naar winkels en sta op beurzen. 

Ik hoop je snel te ontmoeten!
Liefs Gea

Wat doe ik allemaal?

Van bruidjes, tot (gekke/grappige carnavals verkleed)feestjes, hairstyling, make-up, make-up advies, vrijgezellenworkshops, moeder-dochterdag, niets is mij te gek en er kan veel in overleg! 

Ik geef ook leuke make-up workshops, sta op ladies-nights en bruidsbeurzen.

Sinds oktober 2017 ben ik verkooppunt van de mooie minerale make-uplijn van Mineralissima! Omdat ik voorheen met een andere minerale make-up lijn heb gewerkt heb ik veel ervaring hierin! Hierover staat elders op de site meer info.

Ook ben ik verkooppunt en werkzaam voor Squalan, een prachtige, natuurlijke huidverzorgingslijn! Voor meer info: www.squalan.com